Tradition VAN INNOVATIE EN HARMONIE

DE MENS ALTIJD STREEFDE IN DE BUURT VAN HET WATER TE WONEN

U heeft waarschijnlijk gemerkt hoe vaak we ons identificeren niet alleen door onze woonplaats, maar ook door de naam van de rivier, de zee, het meer waar we in de buurt wonen. "Wij komen oorspronkelijk uit Don rivier", "we komen oorspronkelijk uit de Wolga rivier", "We komen oorspronkelijk uit Baikal meer"; ... Grote waterwegen zijn de bron van het leven. Dit zijn levende natuurlijke monumenten waar we terecht trots op zijn. Hoeveel verschillende schepen zijn er in havens en pieren in de Europese steden? Duizenden! Tienduizenden! Ze zijn allemaal heel verschillend. Van kleine motorboten tot prachtige jachten. Waarom is dit niet zo in Rusland? Omdat er in Rusland tot nu toe geen boten worden geproduceerd die aan de beste wereldnormen en veeleisende smaken kunnen voldoen en betaalbaar kunnen zijn..

EN TOEN CREËERDEN WE "ALUMA"!

Aluma is een hele lijn van schepen. Van kleine boten om te vissen en voor waterwandelingen, tot echte grote boten met een cockpit waar je kunt letterlijk leven en ontspannen en waar een grote groep vrienden zich comfortabel zouden voelen. Ongeacht de klasse hebben ze allemaal één ding gemeen: geavanceerde technologie, moderne materialen, voortreffelijk design en onberispelijke kwaliteit.

AL ONZE VAARTUIGEN ZIJN VAN EEN SPECIALE HOGE STERKTE MARIENE ALUMINIUM GEMAAKT

De vaartuigen zijn ontworpen door de beste ingenieurs op het gebied van hydrodynamica met behulp van speciale technologie "zonder overstroming". De eerste monsters hebben al aangetoond dat Aluma-boten veel beter zijn in hun kenmerken dan vergelijkbare binnenlandse vaartuigen en op geen enkele manier inferieur zijn aan die van de beste fabrikanten ter wereld. Onze producten hebben onmiskenbare voordelen. Prijzen voor Aluma boten zijn aanzienlijk lager dan die van geïmporteerde analogen.

Neem contact met ons op
Close
Dien een aanvraag in
Door een verzoek in te dienen, stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens en accepteert u de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst.
Advies nodig? Antwoord binnen 40 seconden!